Korpsavonden Vechtdal

De afgelopen weken hebben enkele posten in het gebied Vechtdal hun lokale korpsavonden gehouden. In de maand december hebben Hardenberg, Dedemsvaart en Gramsbergen in een feestelijke sfeer teruggeblikt op 2019. Een jaar met een verscheidenheid aan inzetten. Dit kan niet zonder de tomeloze inzet van alle vrijwilligers. Voor sommige vrijwilligers was het extra feestelijk aangezien zij als jubilaris in het zonnetje werden gezet.

In Hardenberg waren Gerrit Kerkdijk (12,5 jaar) en Luc Coenders (25 jaar) in brandweerdienst

In Dedemsvaart waren Gerard de Haan en Rik Westerbaan (beide 12,5 jaar) en Andries de Bruin en Rolan van der Burg (beide 25 jaar) in brandweerdienst.

In Gramsbergen was Gerjan van der Veen 12,5 jaar in brandweerdienst.

In Ommen waren er 4 jubilarissen (Jurrie Baas - 30 jaar helaas verhindererd deze avond), Herman Schoemaker en Koos Prins, 20 jaar in dienst en Rudy van der Heide - 12,5 jaar in dienst helaas verhinderd deze avond). Dylan Roggendorf nam na 5 jaar afscheid ivm een andere baan in het zuiden van het land.

Allemaal van harte gefeliciteerd.

IMG 8884

Korpsavond Hardenberg

IMG 8957

Korpsavond Dedemsvaart

IMG 9000

Korpsavond Gramsbergen

IMG 0295

Korpsavond Ommen, burgemeester Vroomen met alle jubilarissen en partner, ploegleider Mathieu van der Veen,  teamleider Erik Pluim en Dylan Roggendorf die afscheid nam na 5 jaar brandweerdienst.

 

 

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV