Afscheid Eus en Hans post Dedemsvaart

Eus Saalbrink en Hans de Olde van post Dedemsvaart zijn per 1 oktober gestopt bij de brandweer. Woensdagavond werd afscheid genomen van de twee, waarbij ze door hun collega's van huis werden opgepikt. Vervolgens werd de rit voortgezet naar het laatste vuurtje van het duo.

Eus (bevelvoerder) en Hans (chauffeur/manschap) hebben na een jarenlange brandweerperiode gekozen om te stoppen met het vak. Eus heeft 33 jaar bij post Dedemsvaart gezeten en Hans 26 jaar. Woensdagavond verzamelden alle collega's van post Dedemsvaart zich bij de kazerne waar de eerste TS werd versierd met vlaggen, ballonnen en een spandoek. Om 19:00 uur werden Hans en Eus met veel bombarie opgepikt van hun huis. Hans mocht voor de laatste keer plaatsnemen achter het stuur van de tankautospuit en Eus mocht nog even 'op de bok' als bevelvoerder. Er werd een brandje gemeld op recreatieplas de Kotermeerstal. Met chauffeur Hans voorop vervolgde de stoet zijn weg richting 'de Koter'. Daar aangekomen mochten de twee hun laatste vuur doven. Na afloop werd er nog een hapje en een drankje genuttigd waarbij vele anekdotes uit de brandweercarrieres van Eus en Hans de revue passeerden.

Eus en Hans, bedankt voor de jarenlange inzet!!

IMG 9227

IMG 1827

IMG 9195

IMG 9205

IMG 9230

IMG 9239

IMG 9244

IMG 9254

IMG 9265

 

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV