Maak jij het uit ?

Met deze slogan is Brandweer IJsselland vanaf 1 februari 2016 een wervingscampagne gestart voor nieuwe vrijwilligers. In cluster Oost (Ommen-Hardenberg) zijn wij op zoek naar nieuwe brandweervrijwilligers voor de posten Balkbrug, Bergentheim, Dedemsvaart, Gramsbergen, Hardenberg, de Krim en Ommen.

Maar ook voor andere posten binnen de veiligheidsregio IJsselland is er behoefte aan nieuwe vrijwilligers.

Regio IJsselland kent 36 brandweerkazernes met een totaal van ongeveer 1000 brandweermannen en –vrouwen. Ongeveer 80% hiervan is vrijwilliger. Om 24 uur per dag paraat te kunnen staan is brandweer IJsselland nu op zoek naar meer vrijwilligers. De werving gebeurt regionaal, maar alle posten geven er ook hun eigen, lokale invulling aan.

IMG 2464

Informatiebijeenkomst

Brandweer IJsselland organiseert tijdens de werving voor brandweervrijwilligers ook een informatiebijeenkomst. Daar krijgen belangstellenden verdere informatie over het traject om vrijwilliger te worden, zowel over het selectietraject als de opleiding. Maar ook over wat het betekent om vrijwilliger te zijn, bijvoorbeeld welke vergoedingen je krijgt, hoe je verzekerd bent en over de deelname aan de wekelijkse oefenavonden.

Interesse?

Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken via de website www.vrijsselland.nl (rechterzijde, rode button "vrijwilliger worden")

Twijfel je nog, lees dan de informatiebrochure. De campagne duurt tot 1 april 2016.

 Voor meer informatie over de wervingscampagne van brandweer IJsselland, klik hier.

_______________________________________________________________________________________________

 

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV