Brandweerwedstrijden de Krim 9 april 2016

Zaterdag 9 april werden er in de Krim de provinciale brandweerwedstrijden georganiseerd in de klasse 112. Op deze zonnige zaterdag namen 9 brandweerploegen het tegen elkaar op om onder toeziend oog van een jury een "112" scenario binnen een bepaalde tijd uit te voeren.

In dit geval was er een scenario bedacht waarbij er een ongeval met een personenatuo had plaatsgevonden in een oude loods waar een jeugdbende bezig was met het opzetten van een drugslaboratorium. De personenauto was door de loodsdeur heen gereden en aan de andere kant van de deur kwam een persoon onder de auto bekneld te zitten. Binnenin het pand lagen diverse stoffen die gebruikt werden bij de productie van drugs. Voor de brandweerploegen was het zaak om al deze factoren mee te wegen in de bevrijding van het slachtoffer en de betreding van het pand. Na afloop kon worden teruggeblikt op een geslaagde dag. Vanuit cluster Oost deden de ploegen Bergentheim en Gramsbergen mee.

KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S

KLIK HIER VOOR DE UITSLAGEN

IMG 1941

 bergentheim

 gramsbergen

Gramsbergen

 

 

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV