Uitruk 27 april 2017, Hardenberg

Melding: Prio 2 Dier in kelder Kanaalweg Oost Hardenberg

Donderdagavond rond 18:00 uur kreeg de brandweer van Hardenberg een melding van 3 pinken in een mestkelder aan de Kanaalweg Oost in Hardenberg. Vanwege de krapte in de schuur en een volle mestkelder werd dit een langdurige operatie om de beesten te bevrijden. Na opschaling tot middel hulpverlening waardoor ook post Bergentheim kwam helpen konden de pinken na circa 4 uur worden bevrijd.

brandweer

Uitruk 9 januari 2017, Hardenberg

Melding: Prio 1 OMS Evenementenhal Hardenberg

Maandagmiddag moest de brandweer naar de evenementenhal voor een automatisch brandalarm. Bij werkzaamheden was de melder geactiveerd. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd waaruit bleek dat er niks aan de hand was. Hierna kon de brandweer vrij snel retour kazerne.

Foto 13-04-16 15 02 07

prio 1 Rookdetectie Ziekenhuis

Maandagmiddag kreeg de brandweer een automatischbrandalarm bij het Ropcke Zweers Ziekenhuis aan het Ropcke Zweerslaan ,omdat men nog Geen contact kon krijgen met het Ziekenhuis werd er met prio 1 doorgereden. eenmaal terplaatse kwam een medewerker van de TD ons melden dat er in een TL lamp kortsluiting was geweest en dat men de stroom en de lamp hadden verwijderd.bij het verwijderen van het plafond kwam er nogal wat rook vrij dat in de gangen goed te ruiken was.nadat de brandweer met een warmtebeeld camera de omgeving van de TL lamp hadden gecontroleerd en geen warmte meer konden ontdekken.werd de gang met een overdruk ventilator door geblazen .Hierna kon de brandweer retour kazerne waarna de TD de lampen zou vervangen.

prio 1 rookdetectie Limor De mulderij

Dinsdagmiddag moest de brandweer voor een automatischbrandalarm naar Limor in de mulderij in Hardenberg .al snel werd duidelijk dat bakken en braden de oorzaak van de melding was en kon de brandweer na controle weer retour kazerne.

Uitruk 11 november 2015, Hardenberg

Melding: Prio 1 Brand Wegvervoer (vrachtwagen) N34

Woensdagavond is de brandweer van Hardenberg uitgerukt voor een vrachtwagenbrand op de N34. Het betrof een tankwagen geladen met mest, die in brand was geraakt. Nader bericht van de alarmcentrale was, dat de bestuurder de cabine gekanteld had en zelf een bluspoging had uitgevoerd. Ter plaatse aangekomen hebben de brandweerlieden het voertuig gecontroleerd. Er bleek een olieleiding van de motor geknapt te zijn. Beschermingspanelen aan de onderzijde van de cabine smeulde nog, dat door de brandweer werd verwijderd en geblust. Over de motorolie die op de weg gekomen was zijn absorbtiekorrels gestrooid. 

Foto's volgen

Uitruk 7 juli, Hardenberg

Melding: Prio 1 Brand wegvervoer Gramsbergerweg Hardenberg

Maandagmiddag om 12:00 uur gingen de pagers van Hardenberg voor een autobrand aan de Gramsbergerweg. Bij aankomst bleek het motorcompartiment in brand te staan. Met 2 stralen hogedruk werd de brand bestreden. Over de oorzaak van de brand is niks bekend. Hierna kon de brandweer retour kazerne.

112

Uitruk 3 juli, Hardenberg

Melding: Prio 2 Stank (soort: gas) Europaweg

Donderdagavond is de brandweer van Hardenberg uitgerukt voor een gaslekkage aan de Europaweg t.h.v. het politiebureau. Uit een bosschage kwam een behoorlijke gaslucht. Na het aflinten van de locatie heeft de bevelvoerder Cogas ter plaatse gevraagd en het incident overgedragen. Voor de brandweer waren er behalve het veiligstellen van de locatie geen werkzaamheden weggelegd. 

Kazerne logo 2

Uitruk 25 juni, Hardenberg

Melding: Prio 1 Woningbrand Mulderij Hardenberg

Woensdagmiddag om 14:15 uur werd de groep van Hardenberg gealameerd voor een woningbrand aan de Mulderij. Eenmaal ter plaatse werd er door de aanwezige politie medegedeeld dat er in een woning op de derde verdieping een pannetje met vlees op het fornuis stond. De bewoner was vergeten dit tijdig van het fornuis te halen waarna de gehele woning onder de rook stond. Voor de brandweer bleef er niks anders over dan de woning met een overdrukventilator te ventileren. De brandweer hoefde verder niet in actie te komen. Na het ventileren konden beide uitgerukte voertuigen weer retour kazerne.

DSC08723

Lees meer...

Uitruk 14 juni, Hardenberg

Melding: Prio 2 Brand Afval / Rommel Dr. Albert Schweitzerlaan

Zaterdagmorgen om 5:30 uur werd de groep van Hardenberg gealameerd voor een buitenbrandje aan de dr. Albert Schweitzerlaan in de wijk Baalder. Eenmaal ter plaatse bleek er inderdaad een klein beetje afval naast een bosje in brand te staan. Met 1 straal hogedruk was dit snel geblust. Tijdens het inpakken ging de pieper weer, nu voor een brand in een papiercontainer in Baalderveld. Naast de sporthal stond een papiercontainer in brand. Gelukkig was de container bijna leeg zodat ook deze brand met 1 straal hogedruk kon worden geblust. Hierna kon de brandweer terug naar de kazerne.

IMG 8167

Uitruk 8 juni, Hardenberg

Prio 1 Rookdetectie Hotel de Rustenberg/Restaurant de Bokkepruik

Zondag is de blusgroep van post Hardenberg 2x binnen een uur opgeroepen voor een automatisch brandalarm bij Hotel de Rustenberg. Het bleek beide keren om een technische storing te gaan in de lift van het hotel. De bevelvoerder heeft de procedure die gevolgd dient te worden bij een brandmelding nog even doorgenomen met de BHV, waarna de TS2340 weer retour kazerne kon.

Brandweer Ommen-Hardenberg

Uitruk 3 juni, Hardenberg

Melding: Prio 1 Rookdetectie Rz Ziekenhuis Hfd. Ingang

Dinsdagmorgen om 7:15 uur werden de blusgroepen opgeroepen om uit te rukken naar het Ropcke Zweers Ziekenhuis voor een automatisch brandalarm. De alarmcentrale had contact gehad met het ziekenhuis. Er zou tijdens het schoonmaken van een sanitaire ruimte reinigingsmiddel in de melder zijn gekomen. Ter controle is de TS2330 ter plaatste geweest en heeft bevestigd dat de melding correct was. De melder bleef in storing na het resetten van het brandmeldsysteem, waarop de Technische Dienst actie heeft ondernomen. De TS2330 kon weer inrukken.  

foto

Uitruk 26 mei, Hardenberg

Melding: Prio 1 Rookdetectie RIBW Bruchterweg

Maandagmorgen om 05.20 uur werden de brandweerlieden van Hardenberg uit hun bed "gepiept" voor een automatisch brandalarm bij het RIBW. De alarmcentrale kon geen contact krijgen met de locatie, dus verdere informatie ontbrak. Ter plaatse aangekomen is de bevelvoerder samen met 2 manschappen op verkenning gegaan. Het brandalarm was afgegaan door roken op de kamer. Na het resetten van de brandmeldcentrale en overleg met de woonvorm is de TS2330 retour kazerne gegaan.

IMG 9096

Uitruk 24 mei, Hardenberg

Melding: Prio 2 Brand Afval/Rommel Rheezerweg Hardenberg

Zaterdagavond om 2210 uur werd Hardenberg gealameerd voor een buitenbrand aan de Rheezerweg in Hardenberg. Ter hoogte van een parkeerplaats woedde er een klein brandje in het bos. Ter plaatse was het vuurtje door de al politie uit gemaakt. De brandweer hoefde niet in actie te komen.

IMG 9088

Uitruk 17 mei, Hardenberg (2)

Melding: Prio 1 Rookmelder Oostloorn Hardenberg

Iets meer dan een uur na de eerste melding bij Zorgcentrum Oostloorn kon de groep van Hardenberg nu naar de Drs G. Jonkerlaan. Bij een aanleunwoning aan de achterzijde van het Zorgcentrum was men bezig met pannekoeken bakken, ook hierbij werd een melder geactiveerd. Ook ditmaal bleef het gelukkig bij een nacontrole en hoefde de brandweer verder niet handelend op te treden.

IMG 9084

Uitruk 5 mei, Hardenberg

Melding: Prio 1 Stank Stationsstraat

Maandagmiddag om 16:00 uur kreeg de brandweer een melding van een gaslekkage aan de Stationsstraat in Hardenberg. Toen de TS 2330 en de HV 2370 ter plaatse kwamen bleek er bij een woning nabij de kruising Stationsstraat en de Witte de Withstraat gas uit de grond te komen. Bij het planten van boompjes in de tuin werd naast de bomen een paaltje geplaatst voor de steun. Bij het boren met een grondboor werd per ongeluk de gasleiding geraakt. Omdat de wind richting de Witte de Withstraat stond werd deze straat tijdelijk afgezet door politie en brandweer. Nadat netbeheerder Cogas het lek had gedicht kon om ongeveer 17:15 uur de straat weer worden vrijgegeven en kon de brandweer weer inrukken.

DSC06739

Lees meer...

Uitruk 24 april, Hardenberg

Melding: Prio 1 Rookdetectie Baalderborg Groep Zilverdistel

Donderdagochtend werd de blusgroep van Hardenberg opgeroepen om uit te rukken naar de Zilverdistel voor een automatisch brandalarm. Bij het inmelden bleek de oorzaak al bekend. Er waren onderhoudswerkzaamheden gaande aan het brandmeldsysteem waar de meldkamer niet van op de hoogte was gebracht. De TS2330 is met prio 2 ter plaatse gegaan voor controle en heeft kort overleg gehad met de woonvorm.

Brandweer detail

Uitruk 19 april, Hardenberg

Melding: Prio 2 Dierenhulp Reigerstraat Hardenberg

Zaterdagochtend werd groep Hardenberg opgeroepen om hulp te bieden aan een dier aan de Reigerstraat in Hardenberg. Het was niet een reiger in deze straat dat hulp nodig had, maar een hert in het hertenpark aan de Reigerstraat. Op het moment dat de TS 2330 ter plaatse kwam begon het nog in leven zijnde dier langzaam op zijn zij te rollen en verdween toen plots onder water. Nadat de mannen het hert snel uit het water hadden gehaald hebben ze het dier nog gereanimeerd maar helaas mocht alle moeite niet meer baten en is het dier overleden. Over de toedracht is nog niets bekend.

brandweer

Uitruk 16 april, Hardenberg

Melding: Prio 1 Brand Bijgebouw Kamferbekestraat Hardenberg

Dinsdag op woensdagnacht om 3:36 uur werd de blusgroep van post Hardenberg verzocht om uit te rukken voor een brandmelding aan de Kamferbekestraat in Hardenberg. Nadat de TS2330 uitgerukt was kreeg de bevelvoerder bericht van de alarmcentrale dat het om een stuk hout zou gaan dat in brand stond. De politie was inmiddels ter plaatse en had het vuur gedoofd. De TS2330 is ter controle nog even ter plaatse gegaan. Na een korte nacontrole kon de brandweer onverrichterzake retour kazerne.

IMG 9093

Uitruk 1 april, Hardenberg

Melding: Prio 1 OMS Marsch Kruserbrink Gebouw F

Maandagavond om 21:12 uur ging de pager voor een automatisch brandalarm i.v.m. een rookdetectie. De alarmcentrale had contact opgenomen met het opgegeven adres en meldde dat er een broodje aangebrand was in de oven. TS2330 is voor controle ter plaatse geweest en heeft overleg gehad met de BHV.

IMG 9096

Uitruk 30 maart, Hardenberg

Melding: Prio 2 Buitenbrand Parkweg

Zondagmorgen om 10:35 uur is de Hardenberger brandweer uitgerukt naar de Parkweg voor een buitenbrand. Bij Jongerencentrum Ojeesee onder de skatebaan stond een doos oud-papier in brand. De manschappen hebben het vuur gedoofd en konden al snel weer retour kazerne. De politie heeft het incident verder afgehandeld.

IMG 9093

Uitruk 9 maart, Hardenberg

Prio 2 Berm/ruigte brand dr.Albert Schweitzerlaan

Zondagochtend om 4:15 uur werden de pagers van de vrijwilligers van brandweerpost Hardenberg geactiveerd voor een buitenbrand in de wijk Baalder. Er zouden ter hoogte van de Albert Schweitzerlaan/Beekberg 2 kleine brandjes zijn. TS2330 rukte uit naar het opgegeven adres en trof nog 1 brandje aan. Deze is gedoofd met 1 straal hoge druk. Daarna is er een controle uitgevoerd met de warmtebeelcamera maar werden er geen verdere bijzonderheden waargenomen.

brandweer

Uitruk 8 maart, Hardenberg

Prio 1 Woningbrand De Woerte Hardenberg (schoorsteen)

Zaterdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan De Woerte in de wijk Baalder. De alarmcentrale meldde dat de bewoners naar buiten waren gegaan maar wel rook ingeademd hadden, waarop ook de ambulance aangestuurd werd. In de woning stond aardig veel rook. De manschappen voerden een verkenning uit en op zolder bleek het isolatiemateriaal in brand te zijn geraakt door een gebarsten pijp. De mantel werd in overleg met de eigenaar verwijderd om goed onderzoek te kunnen doen, en het verbrande materiaal te verwijderen. De schoorsteen werd inmiddels geinspecteerd vanuit de hoogwerker, waarbij 2 hotspots werden waargenomen. De schoorsteen werd vervolgens geveegd en het creosoot uit de kachel verwijderd. Nadat de woning was geventileerd en gecontroleerd werd de woning weer vrijgegeven en rukten de eenheden weer in. Het ambulancepersoneel heeft de bewoners ter plaatse onderzocht.

DSC05828

Lees meer...

Uitruk 16 februari, Hardenberg

Melding: Prio 1 Rookmelder OMS Limor Mulderij

Zondagmiddag om 15:40 uur werd de brandweer van Hardenberg opgeroepen voor een automatisch brandalarm aan de Mulderij in Hardenberg. Bij huize Limor was men bezig geweest met het bakken van een tostie, door de rook ontwikkeling werd er een rookmelder geactiveerd. Voor de brandweer restte alleen nacontrole.

IMG 9093

Uitruk 10 januari, Hardenberg

Melding: Prio 2 Brandgerucht T Holt Hardenberg

Vrijdagmorgen om 12:00 uur werd de groep van Hardenberg gealarmeerd voor een brandgerucht bij een schuur aan 'T Holt in Hardenberg. Een voorbijganger had vanaf de Kellerlaan een witte damp uit de schuur zien komen. Toen de TS 2330 zich inmeldde was er door de meldkamer al telefonisch contact geweest met de eigenaar van de schuur en werd duidelijk dat het vergassen van aardappels de oorzaak van de witte damp was. De brandweer hoefde hierdoor niet meer uit te rukken.

112

Uitruk 6 september, Hardenberg

Melding: Prio 2 Buitensluiting Rembrandtplein Hardenberg

Vrijdagavond even na zevenen werd post Hardenberg gealarmeerd voor een buitensluiting op het Rembrandtplein in Hardenberg. De meldkamer meldde dat er een kind in een afgesloten voertuig zat en erg over stuur zou zijn. De sleutel van het voertuig zou in de auto liggen, terwijl de portieren op slot zaten. Aangezien het kind erg overstuur zou zijn werd er besloten om met "prio 1" aan te rijden. Ter plaatse bleek dat het kind al aan het bijkomen was in de armen van moeder. Collega's van de politie waren net iets eerder ter plaatse en hadden een zijruit ingeslagen met een lifehamer om een portier te kunnen openen.   

112

VTA2377

 IMG 8242

 • Roepnummer: 04-2377
 • Soort voertuig: Veetakelaanhanger
 • Merk: Wesco
 • Type: 4000
 • Kenteken: WY-03-DD
 • Datum in dienst: 26-03-2003

IMG 8243

 

GVS2326

IMG 4360

 • Roepnummer: 04-2326
 • Soort voertuig: Gevaarlijke Stoffen aanhanger
 • Merk:
 • Type:
 • Aandrijving:
 • Versnellingsbak:
 • Kenteken:
 • Datum in dienst:
 • Inhoud watertank: n.v.t.

SLA2361

IMG 4345

 • Roepnummer: 04-2361
 • Soort voertuig: Slangenaanhangwagen
 • Merk:
 • Type:
 • Aandrijving:
 • Versnellingsbak:
 • Kenteken:
 • Datum in dienst:
 • Inhoud watertank: n.v.t.

Oefenaanhanger

IMG 4395

 • Roepnummer: Geen
 • Soort voertuig: Oefenaanhanger
 • Merk:
 • Type:
 • Aandrijving:
 • Versnellingsbak:
 • Kenteken:
 • Datum in dienst:
 • Inhoud watertank: n.v.t.

Oefentank

IMG 4386

 • Roepnummer: Geen
 • Soort voertuig: Oefentank
 • Merk:
 • Type:
 • Aandrijving:
 • Versnellingsbak:
 • Kenteken:
 • Datum in dienst:
 • Inhoud watertank:

BRV2310

IMG 4341

In het najaar van 2013 is bovenstaande boot vervangen door onderstaande boot (ook in Ommen is een identieke boot gestationeerd)

IMG 3980

 • Roepnummer: 04-2310
 • Soort voertuig: Brandweerboot
 • Merk:
 • Type:
 • Aandrijving:
 • Versnellingsbak:
 • Kenteken:
 • Datum in dienst:
 • Inhoud watertank: n.v.t.

 

IMG 4335

DB2304

IMG 4367

Technischedienstbus 2304

 • Roepnummer: 04-2304
 • Soort voertuig: Dienstauto
 • Merk: Fiat Ducato
 • Type: Maxi 35 3.0 MJ AUT E5 XL H2 DC
 • Aandrijving: 4X2
 • Versnellingsbak: Automaat
 • Kenteken: 4-VKF-17
 • Datum in dienst: 2010

 

IMG 4373

IMG 4381

DB2303

Materieelbus en opleiding en oefening 2303

 • Roepnummer: 04-2303
 • Soort voertuig: Dienstauto
 • Merk: Opel Movano
 • Type: Combi 2.5 CDTI 2.8T L2H2
 • Aandrijving: 4X2
 • Versnellingsbak: Automaat
 • Kenteken: 09-RZ-GZ
 • Datum in dienst: 2005

 

DA2302

Voor de afdeling risicobeheersing zijn 3 Opel Corsa's beschikbaar t.w. 2300, 2301 en de 2302.

IMG 4608

 • Roepnummer: 04-2302
 • Soort voertuig: Dienstauto
 • Merk: Opel Corsa
 • Versnellingsbak: Automaat
 • Kenteken: 15-SFZ-4
 • Datum in dienst: 2010

DA2301

Voor de afdeling risicobeheersing zijn 3 Opel Corsa's beschikbaar t.w. 2300, 2301 en de 2302.

IMG 4608

 • Roepnummer: 04-2301
 • Soort voertuig: Dienstauto
 • Merk: Opel Corsa
 • Versnellingsbak: Automaat
 • Kenteken: 84-NXG-1
 • Datum in dienst: 2010

DA2300

Voor de afdeling risicobeheersing zijn 3 Opel Corsa's beschikbaar t.w. 2300, 2301 en de 2302.

IMG 4608

 • Roepnummer: 04-2300
 • Soort voertuig: Dienstauto
 • Merk: Opel Corsa
 • Versnellingsbak: Handgeschakeld
 • Kenteken: 26-NXG-1
 • Datum in dienst: 2011

 

 

DA2390

Dienstauto van de Officier van Dienst voor het cluster Ommen-Hardenberg

 • Roepnummer: 04-2390
 • Soort voertuig: Dienstauto
 • Merk: Toyota
 • Datum in dienst: 2014

IMG 0661

De DA2390 (OVD voertuig) en DA2290 (dienstauto tbv natuurbrandbestriding) werden beide in 2014 geleverd door de firma van Leussen uit Ommen.

 Beide auto's zijn identiek, de DA2390 is ingericht voor OVD taken.

HV2370

IMG 4250

Hulpverleningsvoertuig 2370

 • Roepnummer: 04-2370
 • Soort voertuig: Hulpverleningsvoertuig
 • Merk: DAF
 • Type: FA LF55G12
 • Aandrijving: 4X2
 • Versnellingsbak: Automaat
 • Kenteken: BT-XH-77
 • Datum in dienst: 2008

 

IMG 4260

IMG 4264

IMG 4254

TW2360

IMG 4276

De watertankwagen 2360 is van de post Hardenberg wordt ingezet in de gemeentes Ommen en Hardenberg bij grotere branden of bij branden waarbij de waterwinning moeilijk te bereiken is. Het betreft een GINAF X 3335 S met een Ziegler opbouw. Dit voertuig heeft eerst dienstgedaan als zandkipper en is omgebouwd tot watertankwagen.

 • Roepnummer: 04-2360
 • Soort voertuig: Watertankwagen
 • Merk: GINAF
 • Type: X 3335 S
 • Aandrijving: 6X6
 • Versnellingsbak: Handgeschakeld
 • Kenteken: BN-HD-82
 • Datum in dienst: 2010
 • Inhoud watertank: 15000 liter water / 1000 liter schuimvormend middel

HW2350

IMG 4315

De hoogwerker 2350 is de hoogwerker van de post Hardenberg die in de hele gemeente wordt ingezet. Het betreft een Mercedes Atego met een Vema opbouw.

 • Roepnummer: 04-2350
 • Soort voertuig: Hoogwerker
 • Merk: Mercedes
 • Type: AXOR 1833 LL / VEMA 32 meter
 • Aandrijving: 4X2
 • Versnellingsbak: Handgeschakeld
 • Kenteken: BS-DV-58
 • Datum in dienst: 2006

 

IMG 4324

IMG 4327

TS2340

IMG 8238

De tankautospuit 2340 is het tweede uitrukvoertuig (tevens bosbrandbestrijdingsvoertuig) van de post Hardenberg. Het betreft een MAN 18.340 4x4 BB met een Ziegler opbouw.

 • Roepnummer: 04-2340
 • Soort voertuig: Tankautospuit (Bosbrandbestrijdingsvoertuig)
 • Merk: MAN
 • Type: 18.340 4X4 BB
 • Aandrijving: 4X4
 • Versnellingsbak: Automaat
 • Kenteken: 08-BBD-1
 • Datum in dienst: 2013
 • Inhoud watertank: 3000 liter

IMG 8240

IMG 8241

IMG 8239

TS2330

IMG 4204

De tankautospuit 2330 is het eerste uitrukvoertuig van de post Hardenberg. Het betreft een DAF LF met een Ziegler opbouw.

 • Roepnummer: 04-2330
 • Soort voertuig: Tankautospuit
 • Merk: DAF
 • Type: LF AE55CF
 • Aandrijving: 4X2
 • Versnellingsbak: Automaat
 • Kenteken: BT-BR-19
 • Datum in dienst: 2008
 • Inhoud watertank: 2000 liter

 

IMG 4216

IMG 4218

 

Kazerne Hardenberg

IMG 4401

De kazerne Hardenberg (hoofdpost) is gevestigd aan de Europaweg 10 in Hardenberg.

Personeel

Aan de kazerne zijn 28 vrijwilligers gekoppeld bestaande uit 2 blusgroepen van 14 personen. Bijna iedere vrijwilliger heeft naast de basistaak van manschap wel een specialistische neventaak zoals bediener hoogwerker, gaspakdrager, chauffeur, bevelvoerder of medewerker ademlucht.

Materieel

In de kazerne Hardenberg zijn de volgende voertuigen ondergebracht:

Specialisme

 • Gaspakdragers
 • Natuurbrandbestrijding

Kazerne

De brandweerkazerne van Hardenberg beschikt over een ruime remise waar de eerstelijns voertuigen gestationeerd staan. Daarnaast biedt het huisvesting aan de medewerkers van de vaste staf. In 2011 is de kazerne grondig gerenoveerd waarbij er aanpassingen zijn gedaan in de vorm van een nieuwe instructieruimte, vernieuwde kleedruimte voor uitrukpakken, nieuwe technische- en opslagruimte, aanpassing kantoren en kantine en verbetering van de centrale ademluchtwerkplaats.

In de kazerne Hardenberg wordt naast de standaard tankautospuiten ook uitgerukt met specialistische voertuigen zoals een watertankwagen, veetakel, hoogwerker en een hulpverleningsvoertuig. Dit betekent dat veel vrijwilligers meerdere specialistische taken hebben om er voor te zorgen dat al het materiaal en materieel snel en adequaat kan worden ingezet.

Voor de afdeling Vakbekwaamheid wordt er ook onderdak verschaft aan diverse oefenmaterialen zoals bijvoorbeeld een oefenaanhanger en oefentank.  

 

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV